Novasol

Bel ons op 013 - 46 777 30
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantiehuis in Vittsjö - vlakbij het meer

Welkom bij deze mooie vakantiewoning in het dorpje Vittsjö, in Skåne. Skåne is een zogenoemd landschap in Zweden is het uiterste zuidelijke landsdeel Götaland. Dit ruime vakantiehuis voor 9 personen ligt op slechts 900 meter van het prachtige meer Höjalasjön. Bij dit meer heeft u uw eigen roeiboot en kunt u het hele jaar door uitstekend vissen. Grote kans dat u een snoek, baars of snoekbaars vangt. Op nog geen 10 minuten afstand ligt het meer Vittsjön. Hier zwemmen veel karpers en kan uiteraard ook gevist worden. De zelf gevangen vis kan buiten bij het vakantiehuis schoongemaakt worden bij de visaflegplaats en in de vriezer (100 liter) bewaard worden. Of natuurlijk meteen op de barbecue of in de keuken bereid worden.
Het vakantiehuis ligt tussen de bossen, midden in de weides, omgeven door prachtige natuur en biedt veel comfort. Met een lange keukentafel, 2 fijne zithoeken en een heerlijke open haard voor de frisse avonden, kan iedereen een heerlijk plekje vinden.

Naast vissen zijn er nog voldoende andere bezienswaardigheden of activiteiten te doen in de omgeving. Zo ligt er op 9 kilometer van het vakantiehuis een prachtige golfbaan. U kunt ook een bezoek brengen aan het speelgoedmuseum “Brio Lekoseum” in Osby, leuk voor jong en oud. Of bezoek een elandenpark en kom het bekendste dier van Zweden tegen. In de wintermaanden zou u een dagje naar het Vallåsen ski-resort kunnen gaan om een paar afdalingen te maken. Als u de eerste IKEA van Zweden wilt zien, kunt u een bezoek brengen aan Älmhult, de geboortestad van de oprichter van IKEA.

Naast dit vakantiehuis in Zweden heeft NOVASOL nog veel meer te bieden.
Bekijk meer video’s over Zweden, zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.