Novasol

Bel ons op 013 - 46 777 30
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantiehuis aan zee in Blekinge - Zweden

Geniet van uw vakantie in Zweden in een NOVASOL vakantiehuis!
Van harte welkom in dit vakantiehuis in Blekinge op slechts 250 meter van de Baltische zee. Het is gelegen in het kleine dorpje Nogersund, op 12 kilometer afstand van het iets bekendere Sölvesborg.
Dit gezellige vakantiehuis is ingericht met een degelijke keuken, een woonkamer en 2 slaapkamers. Aan de achterkant van het huis bevindt zich een terras, waar u kunt genieten van de avondzon. Voor de visliefhebbers is er een visaflegplaats bij het huis en kunt u uw zelf gevangen vis kwijt in de grote vriezer (200 liter). Of u legt ze natuurlijk meteen op de barbecue. Een boot met motor is te huur.
Het vakantiehuis ligt zo dicht aan zee, dat u kunt gaan vissen, zwemmen of van de prachtige omgeving kunt genieten wanneer u maar wilt. Mocht u graag willen zwemmen, maar het zeewater is echt te koud, kunt u altijd nog naar het buitenbad in Strandvallen, 2,5 kilometer verderop. Ook de golfliefhebber kan hier aan zijn trekken komen want 10 kilometer verderop ligt een prachtige baan.
Vanuit de vissershaven in Nogersund kunt u een veerboot pakken naar het kleine eilandje Hanö. Een bezoek aan Sölvesborg is ook zeker de moeite waard. Het is een leuke stad met een mooie geschiedenis. U kunt er goed winkelen, genieten van een diner in een van de vele restaurants en een bezoek brengen aan de St. Nicolai kerk. Daarnaast zijn er in Sölvesborg meerdere mooie stranden, zoals Sandviken, Tredenborg en Hällevik.
Glasriket, Mörrum en Österlen behoren ook zeker tot de mogelijkheden om een leuke dagtrip van te maken, indien u deze bekende plaatsen wenst te bezoeken. Kortom, genoeg te doen in de omgeving van dit vakantiehuis.
Bekijk meer video’s over Zweden, zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.