Novasol

Bel ons op 013 - 46 777 30
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Prachtige appartementen dichtbij de beroemde stranden van de Oostzee

Welkom in Duitsland.
Vier met NOVASOL vakantie in één van onze vakantiehuizen in Duitsland!

In deze video krijgt u een kleine impressie van één van onze vakantiehuizen in Duitsland.
In de buurt van de beroemde stranden van de Oostzee “Brazilië” en “Californië” aan de prachtige baai van Kiel liggen deze appartementen in Neuschönberg.
Op de drie verdiepingen van het vakantiehuis bevinden zich deze gezellige appartementen met twee slaapkamers, een grote woonkamer met een kitchenette en een balkon of terras, waar u heerlijk van de frisse zeelucht kunt genieten.
In het volledige vakantiehuis is een kleine sauna met solarium voor gemeenschappelijk gebruik voor alle gasten aanwezig. Ook is er een wasserette beschikbaar.

Deze appartementen liggen op slechts een paar minuten met de fiets (ca. 1,8 km) van het Schönberger strand met zijn 250 m lange pier en vele goede (vis)restaurants langs de boulevard. Vanaf hier vertrekken ook rondvaartboten naar Kiel, stranden of vistochten.
De stranden van de naburige wijken Brazilië en Californië zijn ook makkelijk te bereiken. In het zomerseizoen rijdt er elk uur een bus naar de stranden, zodat u snel en gemakkelijk zonder parkeerproblemen de Oostzee stranden bereikt. Het gebruik van de bussen is inbegrepen in de toeristenbelasting, zodat er voor u geen extra kosten worden berekend.
Fietsers zullen van de talrijke, goed gemarkeerde fietsroutes door Probstei genieten, die tijdens de bloei van het koolzaad zorgen voor een bijzonder kleurrijke achtergrond.
De winkelstad van Kiel en het spannende park Hansaland zijn niet ver. Uitstapjes hierheen staan garant voor een leuke vakantie, ook als het geen strandweer is.
Dankzij het flexibele dagprijs systeem zijn er voor deze appartementen aanbiedingen voor alle soorten budgetten en vakanties. Vanaf een spontane weekendtrip tot aan een lange ontspannende zomervakantie. Aankomst en vertrek is het hele jaar dagelijks mogelijk, met een minimaal verblijf van 2 nachten.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar wat Duitsland of NOVASOL nog meer te beiden heeft?
Bekijk meer video’s over Duitsland of over andere landen op onze website, zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.