Novasol

Bel ons op 013 - 46 777 30
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantie in Spanje

Welkom in Spanje.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Spanje!

In deze video ziet u in vogelvlucht een overzicht van onze vakantiehuizen die u in Spanje kunt huren. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren is het NOVASOL aanbod in Spanje tegenwoordig zeer divers en uitgebreid te noemen. U heeft op onze website de keus uit de meest uiteenlopende vakantiehuizen en appartementen in Spanje, en dat ziet u terug in deze video. Iedere vakantiewoning is exclusief en uniek, en u vindt altijd wel een accommodatie die het beste aansluit op al uw vakantie wensen. U huurt uw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Spanje direct van de huiseigenaar. Alle accommodaties zijn daardoor authentiek ingericht en voelt u zich er direct thuis.

Zoals u in deze video zult zien is het NOVASOL aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Spanje vertegenwoordigd in alle regio’s. Van een gemoedelijk landhuis op Mallorca, tot een luxueuze villa aan de Costa del Sol of een interessante stedentrip in Barcelona. De keus is aan u!

Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie met kleine kinderen, huisdieren de hele familie en / of vrienden is Spanje de vakantiebestemming voor u! Het bijzondere aanbod van NOVASOL Vakantiehuizen in Spanje zorgt ervoor dat u op een unieke manier kunt verblijven in deze schitterende bestemming. Zoals u in deze video ziet hebben wij particuliere vakantiehuizen, authentiek en gemoedelijk waardoor u vakantie viert als een local. Leuke vakantiehuisjes midden in de bergen of aan zee, natuurlijk met een adembenemend mooi uitzicht! Of comfortabele vakantiewoningen en appartementen in pittoreske Spaanse plaatsjes en steden. En een tip voor de golfliefhebber: verblijf in een van onze golfhuizen op of nabij schitterende golfbanen in Spanje, voor de ideale golfvakantie!

Zit u na het bekijken van deze video boordevol enthousiasme en inspiratie? Zoek en boek dan direct uw favoriete vakantiehuis in Spanje. Bij NOVASOL huurt u een vakantiehuis in Spanje zonder boekingskosten te hoeven betalen en met de Beste Prijs Garantie.

Naast Spanje heeft NOVASOL meer dan 33.000 unieke vakantiehuizen in 26 andere Europese vakantiebestemmingen.