Novasol

Bel ons op 013 - 46 777 30
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Beste Vakantiehuis Aanbieder 2015

Tijdens het ReisGala op zaterdag 31 januari in Rotterdam zijn voor de eerste keer de Nederlandse Vakantie Awards uitgereikt. NOVASOL werd bekroond in de categorie ‘Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen’.
NOVASOL kreeg het rapportcijfer 8,9 en realiseerde daarmee de hoogste klantnotering in de categorie. In veel reviews benadrukten consumenten hun tevredenheid over het hoge serviceniveau. ‘Een organisatie voor gasten, niet voor klanten’ werd onder meer gezegd en ook de goede kwaliteit en het ruime aanbod werden regelmatig benoemd.
“Met ons hele team zijn we enorm trots op deze onderscheiding,” aldus Frans Schoon, directeur van NOVASOL. “Het is de bevestiging van de consument dat we ons binnen de branche onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en service.
Daarnaast viert NOVASOL in 2015 haar 15-jarige aanwezigheid in Nederland en is dit natuurlijk een prachtig cadeau. Het winnen van deze Travel Award ondersteunt bovendien onze mediacampagne waarbij het verhogen van onze zichtbaarheid en naamsbekendheid dit jaar één van de speerpunten is. Sinds half januari is NOVASOL volop te zien en te horen via diverse mediakanalen en de reclamespot, met actrice/schrijfster Babette van Veen, levert tot dusverre hele positieve reacties op”.